Kunderne siger

Statement for samarbejde med BS Support.

Victron Energy har gennem de sidste år Brugt BS Support til at fejlfinde komplekse
Installationer og til fremstilling af dokumentations tegninger af komplette installationer,
BS Support har udført mange forskellige installationer for kunder som der for Victron Energy’s
Side kun har været positiv feedback på. Victron Energy kan anbefale BS Support som installatør af installationer i rullende materiel.

Niels Kaarill
Area Sales Manager

Udtalelse vedr. samarbejde med BS support

Falck Danmark har gennem de sidste 8 år benyttet BS support til forskellige opgaver. BS support er en kompetent og serviceminded virksomhed, som vi har brugt til udvikling og opbygning af læge ambulancer, indsatslederbiler, vejserviceceiler og brandkøretøjer.

Virksomheden formår både at lave og leverer enkelt produktioner, reparationer samt produktion af større serier hvor leveringssikkerhed er kritisk. Målt op od andre leverandører ser vi innovation, elektrisk arbejde og design af opbygninger som deres stærke side.

Jeg giver hermed BS support mine anbefalinger.

Niels Erik Jensen
Global Contruction Manager

Udtalelse vedr. samarbejde med BS support

Mercedes-Benz CPH har gennem nogle år haft samarbejde med BS Support i Tilst. Samarbejdet har primært været på særlige køretøjer til brand og redning. Opbygningerne, som BS Support har forestået, har enten været diekte ordrer eller gennem en slutkunde, eksempelvis Falck Danmark A/S eller andre. Ved disse opbygninger har BS Support været idérige til tekniske problematikker og gennem tæt dialog, har vi altid kunne levere det bedst mulige til vores kunder. Mercedes-Benz CPH har aldrig været i tvivl om integriteten hos BS Support, hvorfor vi kan give BS Support vores anbefalinger.

Thomas S. Hansen
Key Account Manager

Rul til toppen