Om BS Support

BS support blev grundlag i 2004 af Brian Sørensen. Virksomheden beskæftiger 10 mand og råder over 5 servicevogne. Værkstedet på 980 m2 er beliggende ved Tilst, Århus

Brians ide om at kunne servicer den enkelte kunde inden for alle områder. Har gjort at vi i dag er anerkendt og bygger biler op for blandt andet Falck/ Dansikring / Aarhus brandvæsen / Per Årsleff. 

Men vi er også stærke på entreprenør området, idet vi har 24 timers service med vores 5 service vogne er der altid en klar til at køre ud og lave det defekte maskine. 

Firmaet er delt op i 5 afdelinger:

El-afdeling med eget værksted/montagehal.

Smedeværksted består af plade- klipper og bukker. BS Support udfører svejseopgave i alle størrelser (gas og ilt, alu, rustfri og stål). 

Maskinværksted BS Support har drejebænk søjleboremaskine og fræser, så der er mulighed for at bearbejde alle former for materialer.

Hydraulik-værksted hvor vi både laver slanger på værkstedet i Tilst men vi kører også ud til kunden. BS Support har altid mere end 700 varenumre med i bilen, så kunden får den hurtigste service. 

Træværksted: tilpasses og opbygges indretninger til bil og lastbiler. Idet BS Support laver mange specialopbygninger, er det ikke altid muligt at købe indretning der passer 100%, derfor foregår nogle af løsninger hos kunden, således kunden får mest muligt ud af sit nye køretøj.

Rul til toppen