Specialopbygning

BS Support har gennem årerne opbygget stor erfaring i at fremstille og ombygge fabriksproduceret køretøjer til specielle brand- og redningkøretøjer. I 2009 blev vi også  godkendt til at lever udrykningskøretøjer til det Danske Forsvar. 

Falck har fra starten været en meget stor kunde i 2008 leverede vi næsten 30 udrykningskøretøjer og i 2009 blev det til 13 lægeambulancer af mærket Mercedes ML 320 CDI. Derudover blev der også leveret andre former for udrykningskøretøjer til Falck i 2009 i alt ca. 20 stk.

I 2009 byggede vi den nok mest ombygget indsatsledervogn i Danmark til dato. Nemlig 1 stk. Mercedes GL 320 CDI også kendt som Århus-bilen. Den blev et symbol på hvad er kan leveres fra BS Support´s side. Alle former for indbygninger og ombygninger af eksisterende interiør blev udført. Indretningen i bilens bagagerum blev også bygget så trafiksikkerhed og pladsmangel gik op i en højere enhed.

Udover at lave store og lidt vilde indsatsledervogne har vi snart bygget en del Indsatsledervogne og lægeambulancer i størrelsen: VW Tiguan, VW Passat, Audi Q5, Volvo XC60, Mercedes ML 320.  

Pansring af køretøjer

BS Support samarbejder med norske Ferno Norden om at opbygge ”normale” biler til panseret/skudsikre køretøjer. På billederne ses en Volvo v70 der bliver bygget om til det norske forsvar.

Rul til toppen